Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز آموزش مهارت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای تاکنون ۱۷ برنامه در کشور مصوب کرده و در دانشگاه نیز ۷ برنامه تصویب شد که یکی از این برنامه ها در حال اجراست . علاوه براین مرکز جامع مهارت بالینی یک عرصه برای آموزش مهارتی و حرفه ای است و اکثر برنامه با امکانات آموزشی مانند مولاژ برای مخاطبان برگزار می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر دهقان نیری با اشاره به اینکه حضور در دوره‌های آموزش مداوم پیرو مصوبه سال ۷۵ مجلس شورای اسلامی، برای اعضای جامعه علوم پزشکی و دانش آموختگان کارشناسی و بالاتر گروه‌های پزشکی به صورت موظفی است، اظهار کرد: در همین راستا بسیاری از رشته‌های پرستاری، بینایی سنجی، فیزیوتراپی و… مشمول این قانون هستند و باید در دوره‌های آموزش مداوم شرکت کنند.

وی با بیان اینکه همچنین گروه پزشکی و دندان پزشکی نیز باید در این دوره‌های آموزش مداوم شرکت کنند و سالانه ۲۵ امتیاز آموزش مداوم را کسب کنند، خاطر نشان کرد: در این مرکز دوره‌های آموزشی در قالب حضوری و غیر حضوری برای گروه‌های هدف برگزار می‌شود.

مدیر مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص محورهای برنامه‌های غیر حضوری گفت: برنامه‌های غیر حضوری شامل کنفرانس، همایش و یا بسته آموزشی مجازی است که به صورت آنلاین و یا آفلاین در سامانه بارگذاری می‌شود و جامعه هدف باید از آن استفاده کنند.

دکتر دهقان نیری با اشاره به اینکه تمام ساز و کارهای اداری توسط سامانه کشوری انجام می‌شود و تاکنون نزدیک به ۲۵ هزار نفر از مشهد از طریق سامانه در آموزش مداوم شرکت کردند، افزود: تاکنون یک هزار برنامه اجرا شده ودر سه ماه اول سال ۳۶۰ برنامه حضوری برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شده است، علاوه براین در حوزه برنامه غیر حضوری مرکز آموزش مداوم مشهد نیز فعال بوده است به صورتی که بیش از ۶۰ برنامه فعال در سامانه ثبت شده که همه کشور می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی با بیان اینکه ۱۸ برنامه نیز در حوزه آموزش در دست تولید است، علاوه براین بیش از ۹ هزار نفر در برنامه‌های غیر حضوری شرکت کردند، عنوان کرد: مرکز آموزش مداوم در راستای ارتقای کیفی برنامه‌ها، ارزشیابی دقیقی انجام خواهد داد و برنامه الکترونیک ارزشیابی حضور در دوره‌های آموزشی را فعال می‌کند.

مدیر مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در حوزه تولید برنامه‌های مجازی نیز حداقل هر سال ۵۰ برنامه جدید تولید می‌شود که این برنامه‌های جدید یا از طریق واسپاری به شرکت‌های خصوصی و یا از طریق مرکز آموزش مجازی تولید خواهد شد.

دکتر دهقان نیری با اشاره به اینکه علاوه براین در بحث برنامه‌های حضوری و غیر حضوری به منظور تحکیم یافته‌های قبلی و به روز کردن اطلاعات و آشنایی با مطالب جدید و آخرین یافته‌های علمی هر ساله نیاز سنجی آموزشی صورت می‌گیرد، ابراز کرد: برای نیازسنجی، نقطه نظر گروه‌های آموزشی دانشگاه و سازمان‌های درگیر مانند بیمه‌ها و پزشک قانونی را جویا می‌شویم.

وی ادامه داد: براساس نتایج نیاز سنجی تعیین اولویت‌های آموزشی انجام می‌شود و اکثر برنامه‌ها منطبق با اولویت‌های آموزشی برای همه فارغ التحصیلان علوم پزشکی و پزشکان بخش خصوصی و خیریه، دولتی و اعضا هیأت علمی انجام می‌شود البته اعضا هیأت علمی می‌توانند از طریق سخنرانی و یا شرکت در برنامه‌ها حضور یابند، نکته حائز اهمیت این موضوع است که برای هیچکس معافیت از کسب امتیاز وجود ندارد.

مدیر مرکز آموزش مهارت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه یک بخش از آموزش مداوم، دوره کوتاه مدت حرفه ای است که در آن یک مهارت یا دانش عملی ارائه می‌شود، عنوان کرد: این دوره‌ها که در بازه زمانی بیش از ۲ هفته و کمتر از ۶ ماه به مخاطبان ارائه می‌شود مهارتهایی به مخاطبان آموزش داده می‌شود که از دو سال پیش اجرای این کار به مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای سپرده شده است.

به گزارش وبدا، دکتر دهقان نیری با اشاره به اینکه مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای از دو سال گذشته از مرکز ملی آموزش مداوم جدا شد، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد دومین دانشگاهی بود که توانست مجوز مرکز آموزش مهارت حرفه ای را کسب کند و در پی آن دوره‌های مهارتی حرفه ای را برای اعضای جامعه پزشکی (دوره‌هایی مانند اندوسکوپی و سی تی اسکن و ام آر آی و…) برگزار کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۳۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز روانشناس که در مجموعه دهکده نشاط ولیعصر و به همت سازمان بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران به میزبانی اداره کل بهزیستی استان تهران برگزار شد، افزود: نقش روانشناسان در امیدآفرینی و سازندگی روح و جان بشر و تلاشی که برای زیبا زندگی کردن و بهینه بودن به کار می‌برند بر کسی پوشیده نیست.

وی گفت: نقش درمانگر جسمی و روحی ناهنجاری‌ها و نقص‌ها از یک سو، نقش پیشگیری و ممانعت از آسیب‌ها از یک سو؛ اما اینکه بتوان قدرت و توانمندی فرد را به کار گرفت و استعدادهای او را شناخت و در او انگیزه و امید ایجاد کرد از مهم‌ترین کار روانشناسان است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: تدوین منشور مشاوره خانواده از مسوولیت‌هایی است که در سند مهندسی فرهنگی کشور بر عهده این معاونت قرار گرفته است و در ماه‌های قبل به تدوین نهایی رسید که بعد از رفتن به شورای مهندسی فرهنگی، عمومی خواهد شد.

وی بیان کرد: از وظایف دیگری که در ماه‌های آغاز به کار دولت از جانب رئیس جمهور بر عهده این معاونت گذاشته شد، برنامه‌ریزی برای پیشگیری یا کاهش طلاق بود که در این خصوص برنامه‌هایی را به ستاد ملی زن و خانواده بردیم و پس از تصویب، نتیجه نهایی در کمیسیون‌های فرعی و اصلی دولت مصوب و ابلاغ شد.

خزعلی همچنین گفت: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به طراحی پلتفرم همساز برای زوجین نوپا اشاره نمود، تا از روزی که ازدواج می‌کنند مشاور خانواده در اختیار آنها قرار بگیرد و هر ماه با آنها تماس گرفته شود. در این طرح همچنین آموزش‌هایی برای مهارت زندگی و ارتباط به زوجین داده می‌شود تا دچار مشکل نشوند.

وی ابراز امیدواری کرد مشاورین و روانشناسان در اجرای این برنامه معاونت را پشتیبانی و همراهی نمایند.

وی در ادامه مشاوره‌های روانشناسی و حقوقی را از جمله حمایت‌هایی دانستند که می‌توان به زنان سرپرست خانوار ارائه نمود.

در انتهای این مراسم از روانشناسان و مشاوران برتر تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6091291

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای